Hallo, ik ben Bénédicte

Eerlijk, sociaal, vol energie en passie, levensgenieter en een tikkeltje ongeduldig. That's me volgens vrienden , familie en kids.

Zou ik er zelf nog iets aan toevoegen? Zeker en vast! Oog voor detail, problem solver en vooral...zot van taal! Nederlands, Frans, Spaans; me encanta la lengua española, j'adore le français!

Daarnaast hou ik ervan om met strakke deadlines te werken, dat geeft me een echte boost! Uitdagingen ga ik niet uit de weg en opgeven? Dat vind je niet in mijn woordenboek!

Sinds mijn 8e al in de weer met "mon premier dictionnaire", altijd in om een gedichtje voor te dragen of een speech te schrijven.

Het spreekt dus voor zich dat taal en communicatie niet konden ontbreken tijdens mijn studies, net als de ontspannende cafébezoekjes na de les met vrienden waar ik toch zoveel energie uithaalde.

Met de jaren werden de cafébezoekjes wel iets minder maar toch blijft mijn ideale zaterdagavond er héél gezellig uitzien. Op stap met vrienden, gezellig thuis voor de buis met familie. Ook een citytripje af en toe, gewoon, omdat reizen mij gelukkig maakt.

Work hard, play hard. Da's mijn motto.

Het checken van online/offline content (website teksten, folders, catalogi, packaging, ...), het updaten van websites/webshops en vertalingen NL<->FR maken al jarenlang deel uit van mijn fulltime job (marketing & communication coördinator) die ik nog steeds met hart en ziel uitoefen.

Het zal je dus niet verbazen dat ik sta te popelen om nu met mijn bijberoep Content?! ook jou gelukkig te maken.